Противник обстрілював позиції наших військових з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник гатив поблизу Талаківки, Красногорівки, Старогнатівки, Богданівки, Гнутового з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник лупив неподалік Південного та Луганського з ручних протитанкових гранатометів.

«Унаслідок ворожих обстрілів один наш військовослужбовець дістав поранення», — зазначили в штабі.

Як повідомили вчора в прес-службі СБУ, в одному із селищ Станично-Луганського району Луганської області правоохоронці виявили схрон зі зброєю та боєприпасами. «Співробітники Служби безпеки України, залучені до Операції об’єднаних сил, вилучили зі схованки, що розміщена неподалік лісосмуги, три ручні протитанкові гранатомети, протипіхотну міну МОН-50, два заряди до міномета калібру 120 мм, три гранати РПГ-22. Також виявлено дев’ятнадцять корпусів гранат РГД, РГ-42 та Ф1, три запали для ручних гранат, 3240 патронів калібру 5,45 мм та майже сімсот патронів калібру 7,62 мм», — зазначили у силовому відомстві.