Овни. Необхідні фінанси у вас будуть, але ваше сприйняття світу не зовсім радісне, тому обмежте зовнішній вплив і знайдіть позитивні сторони в житті.

Тельці. У вашому житті скоро стануться серйозні зміни, і ви маєте бути готові їх прийняти. На повну силу й упевнено беріться за створення нового успішного майбутнього.

Близнюки. Ви наділяєте свою другу половинку тими якостями, які хочете в ній бачити. Коли ця маска спадає, ви розчаровуєтеся. Виправити ситуацію допоможе розумне ставлення до почуттів і емоцій.

Раки. Ваше фінансове становище буде сприятливим, тому, турбуючись про мирські цінності, згадайте й про духовні радості, приділіть час емоційній складовій життя.

Леви. Пропрацюйте всі плани і проекти, особливо ті моменти в них, які стосуються відносин з людьми. Скористайтеся порадами досвідчених фахівців.

Діви. Цей тиждень буде для вас досить успішним, дасть змогу активно рухатися вперед до досягнення своєї мети. Доводьте розпочаті справи до кінця й сміливо беріться за нові.

Терези. Для вас цей тиждень — час досягнення миру й гармонії, духовної рівноваги, яка згодом подарує вам творчий підйом, позитивні емоції й радісні події.

Скорпіони. Цього тижня ви будете почуватися досить упевнено, що дозволить впливати на думку навколишніх, формувати їхню позицію. Ваші задуми й плани поступово почнуть реалізовуватися.

Стрільці. Вам потрібно зупинитися, усвідомити й проаналізувати, що відбувається навколо, й почати повільно, але впевнено рухатися у бік поліпшення й гармонізації свого життя.

Козероги. У цей період може покращитися ваше матеріальне становище (здебільшого за рахунок подарунків), не виключені нові ідеї з бізнесу й працевлаштування. Багато починань будуть успішними.

Водолії. Для вас цей тиждень досить сприятливий з погляду міжособистісних відносин і емоцій. Вас очікує гармонійна й радісна атмосфера в родині і з близькими.

Риби. Ваше фінансове становище стабільне й не потребує особливого втручання, а емоційний стан покращується. У цей час продуктивною буде будь-яка розумова діяльність.