Про це повідомляє УНН.

«Вітання всім українським друзям з Днем Незалежності», — написав в Twitter посол Італії в Україні Давіде Ла Чечіліа.

«З Днем Незалежності всіх українців, де б ви не були!» — привітав в Twitter посол Данії в Україні Рубен Мадсен.

«Найкращі вітання з Днем Незалежності України висловили в канцелярії Президента Польщі, канцелярії прем’єр-міністра Польщі, спікера сенату Республіки Польща Станіслава Карчевського та керівника Бюро національної безпеки Польщі», — йдеться в повідомленні у Twitter Посольства Республіки Польща у Києві.

«Щиро вітаю Україну з Днем Незалежності, бажаю успіхів у боротьбі за свободу та територіальну цілісність, а також у процесі реформ. Латвiя пiдтримувала i пiдтримуватиме боротьбу України!» — написав міністр закордонних справ Латвійської Республіки Едгар Рінкевічс в Twitter.

«Вітаємо всіх наших чудових українських друзів, які святкують День Незалежності!» — йдеться в повідомленні від МЗС Естонії в Twitter.

«З Днем Незалежності, Україно», — привітали в міністерстві закордонних справ Королівства Саудівська Аравія в Twitter.

«Дорогі друзі з України! З Днем Незалежності від Польщі», — написали в міністерстві закордонних справ Польщі в Twitter.

«Кожен раз, коли я відвідую Україну, я стаю більш оптимістичнішим щодо вашого майбутнього. Бо народ України є живим доказом того, що свобода завжди перемагає агресію та самодержавство. Найкращі побажання українцям у ваш День Незалежності», — написав колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен в Twitter.

«Вiтаю з Днем Незалежностi, Україно! Слава Україні!» — привітала колишній президент Литовської Республіки Даля Грибаускайте в Twitter.

«Литва вітає Україну та її Президента Володимира Зеленського з нагоди Дня Незалежності України. Ми і надалі будемо підтримувати ваш суверенітет та територіальну цілісність, а також підтримувати вас на шляху до євроатлантичної інтеграції», — написав Президент Литовської Республіки Гітанас Науседа в Twitter.