Роботи мають бути завершені наприкінці осені, — повідомляє прес-служба Донецької ОДА. Ці об’єкти під час робочої поїздки відвідав очільник краю Павло Кириленко.

У Покровську реконструкція рекреаційної зони триває впродовж двох років. За цей час парк буквально отримав нове життя. Невдовзі центр відпочинку містян може дістати й нову назву — імені Миколи Леонтовича, на честь автора «Щедрика», який з 1904 по 1908 рік жив у Гришиному (так тоді називалося місто). Нині тривають громадські обговорення щодо можливості перейменування парку.

На реконструкцію «Ювілейного» за два роки з обласного фонду охорони довкілля витратили понад 62 млн грн. Голова ОДА разом із керівництвом міста й представниками підрядної організації, що виконує роботи, оглянув парк, вказав на низку недоліків, які потрібно усунути. Йшлося, зокрема, про необхідність упорядкувати простір навколо водойми.

На території бульвару вже висадили дерева та кущі, облаштували клумби, площу для проведення масових заходів, затишний майданчик для відпочинку, доріжки, алеї, дитячий куточок, встановили лавочки та урни, проклали систему автоматизованого поливу тощо. Усе це стало можливим завдяки коштам, виділеним з обласного фонду охорони навколишнього середовища, на суму 11 млн 615 тис. грн.