В Івано-Франківську на Вічевому майдані відбулася позачергова сесія міської ради. До місцевих депутатів долучилися близько двох тисяч мешканців міста.
На порядку денному одне питання: про суспільно-політичну ситуацію в країні. Депутати одноголосно прийняли звернення до Президента України Віктора Януковича та лідерів опозиції з вимогою «негайно розпочати переговорний процес».
У документі, зокрема, йдеться, що «низка останніх подій, а особливо незаконне «ручне голосування» в парламенті України 16 січня та події 19—20 січня 2014 року на вулиці Грушевського в Києві, штовхають країну у прірву громадянської війни».
Звертаючись до Президента, депутати вимагають «припинити в силовий спосіб вирішувати сьогоднішню політичну кризу», а опозиції пропонують вести перемовини за певних умов. А саме: «скасування всіх «ручних» законів, проголосованих 16 січня 2014 року як таких, що суперечать Регламенту Верховної Ради України та Конституції України», та відставки нині діючої влади в країні з наступними достроковими виборами глави держави та Верховної Ради. У зверненні також мовиться про «притягнення до кримінальної відповідальності винних у побитті мирних демонстрантів і представників ЗМІ, звільнення від переслідування всіх учасників мирних акцій протесту та підписання Угоди про асоціацію з ЄС протягом 2014 року».
Івано-Франківська область.