Овни. Змініть свої погляди на питання матеріального характеру, займіться духовним розвитком. Погляньте на реальність, що вас оточує, із різних боків.

Тельці. Прагнучи світлого майбутнього, приймайте рішення виважено й розмірено, прислухайтеся до своєї інтуїції, але не забувайте й про здоровий глузд.

Близнюки. Для вас цей час досить сприятливий у питаннях активної діяльності, досягнення поставленої мети, поліпшення матеріального становища.

Раки. Загалом цей тиждень для вас досить вдалий. Зрозумівши свою мету й бажання, ви зможете добитися стабільності й благополуччя і в особистій сфері, і в діловій.

Леви. Ви відчуєте впевненість у своїх силах, знайдете підтримку в оточуючих і зможете розпочати нову справу, яка принесе у ваше життя радість і благополуччя.

Діви. Вам потрібно буде дійти єдиної думки із самим собою, зрозуміти ситуацію навколо і відчути гармонію.

Терези. Для вас головну цінність нині має сімейний затишок. Пізнавайте й спрямовуйте своє життя зсередини, тоді гармонія й щастя почнуть приходити і ззовні.

Скорпіони. Тиждень підходить для початку нової справи, реалізації давніх ідей, які приведуть вас до кращого, стабільного й спокійного життя.

Стрільці. Втілюючи новий прибутковий проект, уважно придивляйтеся до оточуючих людей, хто із них реально вам допомагатиме, а хто заважатиме.

Козероги. Результатом вашої наполегливої праці стане не тільки матеріальний прибуток, а й значне зміцнення вашої позиції.

Водолії. Ваші блискавичні вчинки можуть привести до позитивного результату й дати змогу добитися поставленої мети. Тут важливо розрахувати свої сили.

Риби. Вас переповняють ідеї. Вибудуйте їх у логічний ланцюжок і планомірно прямуйте від однієї до іншої.