Бокс. Лондон (Велика Британія). Арена О2. Українець захистив пояси WBA та WBO, а також став володарем вакантного титулу WBC у легкій вазі.

Цього разу у нашого боксера був гідний суперник. До речі, як і Василь, Люк виграв Олімпіаду-2012 в Лондоні. Але в кожному раунді цього поєдинку перевага була на боці українця.

Кемпбелл сам майже не атакував, а лише захищався, намагався відповідати, обмінюватися ударами і декілька разів зміг добре пробити.

Боксери спокійно розпочали поєдинок, але Василь швидко захопив позицію першого номера і вже в третьому раунді завдав чудовий аперкот у голову британця, який трохи його потряс.

Поступово Ломаченко додавав у темпі і діяв агресивніше. Наприкінці 5-го раунду він почав добивати суперника. Але Люка врятував гонг. І надалі Ломаченко штурмував опонента потужними ударами, але британець вистояв. Так тривало до 11-го раунду, коли наш чемпіон відправив Кемпбелла у нокдаун. Під кінець бою Кемпбелл спробував піти в атаку, але знову пропустив у відповідь.

Від безнадії британець пробив нижче пояса, через що рефері взяв паузу. А на останній хвилині Ломаченко почав забивати британця ударами, доки той не втік проходом у ноги, мов борець вільного стилю...

Здобуто заслужену і переконливу перемогу над гідним опонентом. Отже, Ломаченко упевнено крокує до мети — об’єднання всіх поясів.

Фото  twitter.com/trboxing