Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко (перший ліворуч) під час зустрічі з колективом районної лікарні.

Фото прес-служби Донецької ОДА.

Впродовж п’яти років у медзакладі тривав ремонт приміщень та відбувалося придбання сучасного медичного обладнання — загалом на ці потреби було спрямовано більше 52 мільйонів гривень.

Роботи за проектом реконструкції лікарні фінансувались за рахунок Державного фонду регіонального розвитку та бюджету Великоновосілківського району. Були утеплені фасади корпусів відділень, відремонтовані покрівлі, внутрішні приміщення стаціонару, замінена теплотраса та встановлені опалювальні котли. Також було придбане якісно нове обладнання: комп’ютерний томограф, лапароскопічну стійку для хірургічних втручань, дентальну рентгенологічну установку, лабораторні аналізатори тощо.

Тепер більш як 38 тисяч жителів району та 18 тисяч вимушених переселенців з тимчасово окупованої території отримують якісні медичні послуги, у тому числі й цілодобову невідкладну допомогу.

Під час робочої поїздки до Великої Новосілки голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко оглянув центральну районну лікарню, поспілкувався з колективом медичного закладу та підтвердив важливість виконуваної в районі реконструкції об’єктів місцевої інфраструктури.

Донецька область.