На Рівненській АЕС завершився один з етапів програми підготовки спеціального кадрового резерву керівників підприємства різних ланок управління — захист проектів у рамках модульного курсу «Управління проектами». Кожен із одинадцяти членів першої групи спецрезерву отримав іменний сертифікат (на знімку) та пам’ятні сувеніри.

Спілкуючись з перспективними атомниками, генеральний директор Рівненської АЕС Павло Павлишин висловив підтримку в реалізації їхніх проектів: «Я уважно ознайомився з проектами спецрезервістів. Усі вони без винятку якісні та цікаві — я переконаний в успішності та необхідності кожного. Не завжди потрібно створювати грандіозний проект, розрахований на десятиліття. Насправді кожен невеличкий у поєднанні з іншим може стати підставою для достатньо серйозних змін у колективі, культурі безпеки, охороні праці та виробництві в цілому».

Програма навчання членів першої групи спецрезерву продовжується, оскільки розрахована на два роки. Надалі на них чекає стажування на керівних посадах електростанції, вивчення англійської мови тощо.

До речі, нова система підготовки кадрового резерву на підприємстві запроваджена з 2017 року за ініціативи генерального директора РАЕС Павла Павлишина. Її мета — розвиток і поглиблення управлінських компетентностей активних спеціалістів, підготовка управлінців середньої та вищої ланки, які будуть готові очолити підрозділи та окремі напрями діяльності електростанції. У 2018 році створено першу, а у 2019-му — другу групу спеціального резерву керівників, до яких увійшли відповідно 12 та 11 працівників різних ланок управління структурних підрозділів.

Фото Надії ТИМОФЄЄНКО.