14 вересня. 14:00. «Олександрія» — «Дніпро-1». 17:00 «Карпати» — «Ворскла». 17:00. «Шахтар» — «Зоря».
15 вересня. 14:00 «Маріуполь» — «Олімпік». 17:00 «Динамо» — «Десна». 19:30 «Колос» — «Львів».

Після паузи, пов’язаної з виступами збірних, відновлюються події в національному чемпіонаті. І, слід сказати, що на нас очікують досить цікаві події.

Відомо, що луганська «Зоря» за будь-яких обставин намагається чинити гідний опір «Шахтареві». А тепер особлива ситуація — у команди новий амбітний тренер Віктор Скрипник. Можливо, у нього є якийсь тактичний план на зустріч із чемпіоном.

А у «Карпат» щойно змінився наставник, до керма став колишній тренер донецького «Олімпіка» Роман Санжар. «Леви» зустрінуться вдома з «Ворсклою», котра досить успішно виступає в нинішньому чемпіонаті.

Певний інтерес викликає матч у Києві, де «Динамо» приймає «Десну», котра піднялася дуже високо — на друге місце в турнірній таблиці.

***

Стала відома остаточна дата перенесеного матчу 4-го туру УПЛ між «Маріуполем» і «Динамо». Зустріч відбудеться в середу, 25 вересня, початок — о 17:00. При ухваленні рішення враховано побажання клубів і транслятора. Нагадаємо, причина перенесення матчу — надщільний графік через участь обох клубів у єврокубках.