На знімку: під час засідання робочої групи.

Голова Комітету з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко та народний депутат України — голова підкомітету з питань лісових ресурсів, об’єктів тваринного та рослинного світу, природних ландшафтів та об’єктів природно-заповідного фонду Юлія Овчинникова днями взяли участь у засіданні робочої групи з опрацювання законопроектів у галузі лісового господарства, які були представлені під час круглого столу в Національному університеті біоресурсів та природокористування на тему «Лісова політика України: першочергові завдання».

У заході також взяли участь заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар, представники секретаріату комітету, Державного агентства лісових ресурсів України, науковці та експерти лісової галузі тощо.

Під час засідання було обговорено напрацювання з розробки законопроектів щодо національної лісової політики та про створення Державного фонду розвитку лісового господарства (зміни до Бюджетного та Лісового кодексів України).

О. Бондаренко наголосив на необхідності напрацювання якісних законопроектів, які зможуть пройти через читання Верховної Ради та дадуть змогу повноцінно та ефективно здійснювати діяльність у лісовій сфері.

Фото надано Комітетом Верховної Ради з питань екологічної політики та природокористування.