У поточному році підрядник планує зробити опори, п’ять прольотів, змонтувати металоконструкції, одне слово, виконати всі роботи, передбачені договором.

Будівництво об’єкта, який має велике територіальне значення, стало можливим завдяки співфінансуванню Державного фонду регіонального розвитку та Сєвєродонецької міськради. Цей заплавний міст розташований на автодорозі між Сєвєродонецьком та Лисичанськом і його реконструкція повинна була розпочатися ще в 2017 році. Однак фінансування було відкрито лише в 2018-му, отже, роботи почалися з річним запізненням.

На місці реконструкції в. о. сєвєродонецького міського голови Вячеслав Ткачук провів виїзну робочу нараду, обговоривши нагальні питання, які виникли у генерального підрядника ТОВ «Будівельно-монтажна фірма «Технологія». Керівник цього підприємства Сергій Капленко, зокрема, звернувся до очільника міста з проханням: для виконання робіт в осінньо-зимовий період вирішити питання подання на об’єкт електричної енергії для живлення будівельного обладнання і механізмів. Міська влада нині вирішує це питання.

Фото прес-служби Сєвєродонецької міськради.