Вони скористалися акцією «Твоя енергонезалежність», яку впровадили газівники. Газ закуплено по 5,99 гривні за один кубометр. У середньому один клієнт, який скористався акційною пропозицією, замовив та оплатив 1,3 тисячі кубометрів блакитного палива.

— З 15 жовтня для них відкривається нова можливість — вони зможуть в онлайн-режимі обирати період, у який їм вигідніше використовувати свій запас, — розповідає очільник ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда.

Він зазначив, що 40% заявок на купівлю газу оформлено он-лайн за допомогою «Особистого кабінету», а 60% — у Центрах обслуговування клієнтів «Чернівцігазу».

Вартість послуг з доставки газу, а також залишок передплаченого газу по акції споживачі зможуть відстежувати в щомісячному рахунку за використане паливо он-лайн в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua. Також варто нагадати, що споживачам, які скористалися акцією, необхідно обов’язково щомісяця передавати показання лічильника газу. Клієнти, які до 1 квітня 2020 роки не використають передплачений газ, зможуть скористатися залишком коштів у рахунок наступних платежів або повернути гроші.