Цьогоріч у фестивалі взяли участь представники 10 країн, які презентували сценічні втілення відомих казок народів світу та української народної творчості. Зокрема, колективи з Грузії, Польщі, Словаччини, Литви, Болгарії, Румунії, Естонії, Білорусі, Італії, а також з Києва, Львова, Харкова, Тернополя, Луцька, Рівного та Ужгорода.

Учасників фестивалю відзначили в номінаціях «Найкраща чоловіча роль», «Найкраща жіноча роль», «Найкраще художнє вирішення». «Приз глядацьких симпатій» вручили театрам із Нітри (Словаччина) та Харкова.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв наголосив, що «Інтерлялька» — це найстаріший фестиваль театрів ляльок в Україні, започаткували його 1990 року. Також вручив головну нагороду фестивалю — Гран-прі, яке цього року отримав театральний колектив із міста Гродно (Білорусь) за виставу «Пікова дама» у постановці відомого білоруського режисера Олега Жюгжди.

Лунали вітання і від голови журі Леоніда Попова, і директора театру ляльок «Бавка» Мирослава Петія та інших. Подяки вручили партнерам і спонсорам.

Фестиваль проводиться з ініціативи «Бавки» за підтримки Мінкульту України, Закарпатських облдержадміністрації, облради та Ужгородської міської ради.