На знімку: під час доставки будівельних матеріалів до прифронтового Водяного.

Мешканці села Водяне Волноваського району Донеччини отримали гуманітарну допомогу у вигляді будматеріалів, закуплених за кошти обласного бюджету, зокрема за рахунок регіонального матеріального резерву області. Надання допомоги забезпечено завдяки зусиллям Донецької ОДА та ГУ ДСНС України в Донецькій області.

З наближенням зимових холодів для мешканців негазифікованого прифронтового села дедалі гостріше постає питання: як пережити морози, особливо, якщо житло пошкоджено в результаті обстрілів? Під час нещодавнього спілкування з представниками влади та рятувальниками жителі Водяного називали цю проблему однією з найактуальніших для них. Саме тому на рівні обласної влади та ГУ ДСНС було вирішено допомогти місцевим селянам придбати все для того, аби пережити зиму.

Водяне є крайньою точкою української території. Всього за кілька кілометрів звідси — позиції ворога. Наразі в селі залишилося сім будинків, в яких мешкають дев’ять жителів. Це переважно пенсіонери та люди похилого віку, які не мають ані сил, ані можливостей, щоб залишити власні домівки.

Рятувальники Донеччини запевнили місцевих мешканців, що вони й надалі можуть розраховувати на підтримку Служби порятунку.

Фото ДСНС.