Овни. Цього тижня зможете брати участь у партнерських угодах, укладати перспективні союзи, що дозволить вам успішно просуватися вперед і в майбутньому мати надійну опору.

Тельці. Позбавитеся метушливості, що дозволить не витрачати сил на дрібниці, а зосередитися на чомусь конкретному й розпланувати свою діяльність на найближчі місяці.

Близнюки. Виявляйте увагу до інших людей, допомагайте їм, у міру сил. Також тиждень вимагатиме від вас майстерності в здійсненні фінансових операцій, щоб примножити свій капітал.

Раки. Вас охопить настрій легкості й творчого піднесення. У цей період добре вирішувати матеріальні питання, укладати договори, розпочинати нові справи, планувати подорожі.

Леви. Дозвольте собі на якийсь час відволіктися від серйозних справ, і ситуація одразу налагодиться, ви зможете повною мірою насолодитися своїм життям, радіти спілкуванню з близькими людьми.

Діви. Будете сповнені сил і прагнень, енергії у вас буде достатньо, щоб досягти поставленої мети. Це гарний час, щоб проаналізувати свою роботу й підбити підсумки розпочатих справ.

Терези. Ви виконали велику роботу, але зараз не час зупинятися. Продовжуйте вести справи, пов’язані з партнерством, — вони принесуть бажаний успіх. По можливості, не відмовляйте в допомозі іншим.

Скорпіони. Цей тиждень сприятливий для фінансових починань, нових союзів, ухвалення важливих рішень і просування вперед. Проявляйте мудрість і витримку.

Стрільці. Вам необхідно завершити початі справи, скинути тягар утоми й знову повернутися до повноцінного життя. Відволіктися допоможе невелике свято в колі родини чи вечірка в компанії друзів.

Козероги. У вашому житті всі не так вже й погано. Озирніться навколо й зрозумієте, що є безліч радісних моментів. Тиждень буде досить насичений й сповнений активних дій.

Водолії. Можете сміливо розраховувати на допомогу й підтримку інших людей як мудрими порадами, так і конкретними справами. Слушний час для початку спільного бізнесу з досвідченішими партнерами.

Риби. Натиск і стрімкість дозволять отримати те, що бажаєте і що давно привертає вашу увагу. Важливо по досягненні своєї мети не зупинятися, а продовжувати рухатися вперед.