Греблю, зруйновану негодою, відновлюють у Бобринецькому районі на Кіровоградщині (читайте також «Чи потраплять люди в райцентр хоч до зими?», «Голос України» за 25.09.2019).

Договір на виконання поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення (проведення аварійних робіт з відновлення водопропускної споруди) підписано між ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» та ТОВ «Мостобудівельний загін № 112» після завершення періоду оскарження тендерної процедури, повідомляє Бобринецька РДА на своєму офіційному сайті. Нині на об’єкті триває заливка бетонного фундаменту, на якому незабаром монтуватимуть труби. Уже виконано понад 30 відсотків від запланованих робіт, стверджують будівельники.

Днями перебіг ремонту на території Тарасівської громади перевірили голова Бобринецької РДА Олег Тертичний і заступник директора з виробничих питань мостобудівельного загону Олександр Костюкевич. Посадовці також обговорили подальші етапи будівництва.

За словами Олександра Костюкевича, всі необхідні секції труб уже прибули на будівництво і тільки-но підмурок буде готовий, їх почнуть встановлювати. Повністю відновити зруйновану гідроспоруду підрядник обіцяє до кінця року. Тож сподівання жителів кількох громад мати можливість їздити до райцентру та інших міст хоча б до зими, на жаль, не виправдаються. Можливо, такий подарунок вони отримають на Новий рік?