По-особливому урочисте та радісне дійство відбулося в Рахові — відкриття нового корпусу дитсадка № 4 «Веселка». Ця подія стала можливою завдяки коштам міської скарбниці та підтримці держбюджету, яку було надано за сприяння народного депутата України Василя Петьовки. Плече допомоги також підставили чеські побратими з міста Тршебич.

Свято розпочав міський голова Віктор Медвідь, привітавши діточок, вихователів та батьків з такою важливою та довгоочікуваною подією. З вітальними словами виступила завідувач ДНЗ № 4 Віра Обризька, а також Михайло Фірка, котрий передав вітання від Василя Петьовки й цінні подарунки: цифрове піаніно і набори іграшок.

Світлий та затишний корпус — справжній другий дім для дошкільнят. Нове приміщення приємно вражає чудовим художнім оформленням у виконанні знаної рахівської художниці Василини Зейкан, якісними меблями, комфортними спальними приміщеннями, сучасною кухнею і їдальнею, добротно облаштованими санвузлами, просторою залою для святкових концертів, барвистими ігровими кімнатами.

Окрім нового корпусу, де розмістяться чотири додаткові групи для діточок, проведено благоустрій території садочка, облаштовано ігровий майданчик. 

А на святі діти порадували присутніх запальним концертом по-гуцульському (на знімку) і презентували виставку творчих робіт до Свята осені.

Фото прес-служби Василя Петьовки.