У Навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Української інженерно-педагогічної академії, що в Бахмуті, відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція «Студенти і молодь — для майбутнього країни». Захід проводили під патронатом Бахмутської міської ОТГ за участю міжнародної спільноти молодих науковців і студентів.

«Майбутнє країни залежить насамперед від молоді, її ініціативності і професійної підготовки», — зазначила начальник управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міськради Людмила Махничева.

На пленарному засіданні заслухали найбільш актуальні та цікаві доповіді студентів Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА, Бахмутського педагогічного коледжу, Донецького університету економіки та права тощо. Тематика доповідей була присвячена молодіжному руху, питанням освіти, 3D-моделюванню.

У конференції взяли участь представники вищих навчальних закладів не тільки України, а й Білорусі, Азербайджану, Грузії. Загалом на форумі молодих науковців були презентовані більше двохсот тез доповідей. Усі учасники конференції отримали сертифікати, кращі доповіді відзначили цінними подарунками.