Противник обстрілював позиції наших військових з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» російські окупаційні війська гатили поблизу Пісків, Верхньоторецького, Славного, Березового, Красногорівки, Мар’їнки, Тарамчука, Пищевика зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ» бойовики відкривали вогонь біля хутора Вільного, Південного, Золотого, Луганського, Троїцького з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«Під час обходу позицій на лінії взводних і ротних опорних пунктів, що в районі населеного пункту Новотроїцьке, двоє військовослужбовців 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади зазнали мінно-вибухових травм у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Хлопців було негайно доправлено до лікарсько-сестринської бригади Волноваської районної лікарні, де їм надали кваліфіковану медичну допомогу. Нині стан здоров’я військовослужбовців лікарі класифікують як важкий», — зазначили в штабі.