Про проведення парламентських слухань на тему: «Побудова ефективної системи охорони інтелектуальної власності в Україні»

Верховна Рада України постановляє:

1. Провести 16 грудня 2019 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Побудова ефективної системи охорони інтелектуальної власності в Україні».
2. Кабінету Міністрів України до 30 листопада 2019 року підготувати і подати до Верховної Ради України тиражовані для народних депутатів України інформаційно-аналітичні матеріали щодо питання парламентських слухань та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань, визначити доповідача із зазначеного питання.
3. Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку забезпечити підготовку і проведення парламентських слухань та внести пропозиції щодо їх рекомендацій.
4. Запросити для участі в парламентських слуханнях членів Уряду України, керівників центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представників громадських організацій, профільних міжнародних організацій, науковців та експертів.
5. Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань.
6. Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення за-
значених парламентських слухань, стенографування та видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.
7. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України Д. РАЗУМКОВ.

м. Київ,
12 листопада 
2019 року.
№ 287-IX.