Овни. Цього тижня дозвольте собі трохи розслабитися, зняти напруження, відновити сили, щоб надалі реалізовувати давні плани й будувати нові.

Тельці. У вас очікується підйом працездатності й творчих сил. Скиньте непотрібну важкість, звільніться від старих догм і відкривайте для себе новий світ.

Близнюки. Продовжуйте рухатися вперед, розвивайте свою особистість, свої внутрішні сили. Не все дається одразу, але незабаром ви побачите, як ситуація змінюється на краще.

Раки. Цього тижня ви почуватиметеся досить упевнено, що допоможе вам контролювати свої емоції, ухвалювати зважені рішення й просувати нові ідеї.

Леви. У вас із кожним днем зростатиме впевненість у власних силах. Відображення цього ви відчуєте в поліпшенні матеріального становища й підвищенні стійкості при спілкуванні.

Діви. Цей тиждень відкриває для вас багато можливостей. Сприятливий період для людей з підприємницькою жилкою. Сміливо беріться за справи, які поліпшать матеріальне становище.

Терези. Цього тижня у вас будуть досить сильні творчі здібності, високий рівень енергетики, тому для вас фактично не буде складних завдань.

Скорпіони. Ви відчуєте, як прибувають життєві сили, і з кожним днем їх ставатиме дедалі більше. Можуть з’явитися нові ідеї щодо розвитку власного бізнесу.

Стрільці. Цей час дає вам змогу розкрити свої внутрішні сили, краще зрозуміти свої прагнення й бажання. Активується ваш творчий потенціал, і ваша енергія знайде вихід.

Козероги. Величезний потік життєвих сил, розумових здібностей і творчих поривів може надихнути вас на початок нової діяльності, втілення старих ідей.

Водолії. Цей тиждень зовсім не підходить для відпочинку й спокійного проведення часу. Скиньте важкість минулих днів, змахніть із себе пил і почніть активно рухатися вперед.

Риби. Для вас цей тиждень буде досить активним, сповненим приємних моментів. Можливі цікаві подорожі чи відрядження, а також зміни в діяльності.