Овни. У цей період перед вами відкриваються новий шлях і новий сенс життя — і в духовному, і в матеріальному плані. Ви зможете зміцнити фінансове становище, облаштувати оселю.

Тельці. У вас з’явиться можливість вибратися із застою, почати розвиватися й рухатися вперед. Це принесе не тільки моральне задоволення, а й відчутний прибуток.

Близнюки. Звільнення від минулих турбот дасть вам змогу ширше поглянути на події, що відбуваються, й зайнятися конкретною справою, яка відкриє нові можливості й перспективи.

Раки. Події тижня пророкують вам і гарні заробітки, і особисті перемоги. Ймовірні зустрічі з людьми, які стануть вашими супутниками життя чи близькими друзями.

Леви. У ситуації, що склалася, у вас є можливість зробити незвичайний крок і тим самим упіймати двох зайців одночасно. Дослухайтеся до себе й не бійтеся експериментувати.

Діви. У вас може виникнути кілька ідей, які допоможуть досягти успіху, але обрати одну з них буде непросто. Візьміть перерву, побудьте наодинці — і ви знайдете правильний шлях.

Терези. Цього тижня у вас значно підвищаться вольові якості, а також здатність впливати на інших людей. На роботі це допоможе вам досягти кращого результату.

Скорпіони. Ви відчуєте умиротворення і гармонію, налагодяться стосунки з близькими людьми, вас супроводжуватиме успіх у фінансах і комерційних починаннях.

Стрільці. У вас почнуть виникати нові ідеї, окресляться цікаві перспективи. Зібравши отриманий досвід, відновивши сили, ви зможете зробити відчутний ривок уперед.

Козероги. Якщо ви діятимете обдумано й рішуче, то зможете з успіхом досягти бажаного й відчути радість від виконаної роботи.

Водолії. Щоб досягти своєї мети, вам необхідно буде серйозно й активно потрудитися. Але все, що вам доведеться зробити, буде в рамках ваших здібностей, і результати вас потішать.

Риби. Події тижня позитивні й допоможуть вам знайти багато чого для себе і близьких. Вами керуватиме бажання робити більше, досягати кращого, прагнути нового.