На знімках: такий комфортабельний автобус матиме тепер Рівненська ОТГ.

Дорогий подарунок — пасажирський 17-місний автобус Mercedes-Benz Sprinter, 2010 року випуску — отримала Рівненська ОТГ Любомльського району. Це стало можливим завдяки реалізації проекту «Підтримка адміністративної реформи в Україні, а також місцевого самоврядування ОТГ Рівне (Волинська область) шляхом купівлі пасажирського автобуса для потреб мешканців ОТГ». Сільський голова Рівного Володимир Крижук отримав ключі від автомобіля, які вручив йому Генеральний консул Республіки Польща в Луцьку Вєслав Мазур.

Оформлення реєстраційних документів та інші процедурні питання здійснювалися за сприяння благодійного фонду «Віримо в Україну» депутата обласної ради Юрія Гупала.

На врочистості з цієї нагоди в Рівне разом з польськими дипломатами прибули голова обласної ради Ірина Вахович, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, депутати обласної ради Юрій Гупало, Валерій Курсак, Алла Лісова.

Учасники заходу переглянули концерт в місцевому Будинку культури, а також поклали квіти до меморіалу на кладовищі колишніх польських сіл Островки та Воля Островецька.

До речі, Рівненська ОТГ підтримує дружні зв’язки з кількома ґмінами Республіки Польща.

Фото з сайту Рівненської ОТГ.