Овни. Ви виявите здатність уміло оперувати словами, доводами й документами, чітко структурувати свої думки, завдяки чому зможете отримати бажане.

Тельці. У вас з’явиться можливість відпочити, набратися сил і одержати цінні навички, за допомогою яких ви зможете скерувати зусилля в потрібне вам русло.

Близнюки. Прорив у справах і певний успіх вам буде забезпечено, якщо ви зумієте зібрати свої думки в купу й визначитися з тим, чого ви прагнете в першу чергу.

Раки. Цілеспрямованих і працьовитих супроводжуватиме успіх у розумовій і творчій діяльності, а також у матеріальній сфері, ви відчуєте приплив радості й щастя.

Леви. Багато ваших справ підходять до завершення, тому можна буде розслабитися, дозволити собі відпочити й зайнятися налагодженням особистого життя.

Діви. Сприятливий період для демонстрації своїх умінь і для початку комерційної діяльності. З’явиться можливість реалізувати багато планів і задумів.

Терези. На вас очікує творчий і духовний підйом, ви зможете дозволити собі йти шляхом, визначеним вам долею, жити в гармонії із собою й світом.

Скорпіони. Цей тиждень для вас буде особливим. Вам вдасться взяти себе в руки, розібратися у своїх бажаннях і прагненнях, а головне — навчитися досягати своїх цілей.

Стрільці. Ваші нові ідеї й устремління розбурхають не тільки вас, а й ваших близьких. Домашнє вогнище палатиме яскравіше й грітиме тепліше, оселя наповниться небувалим затишком.

Козероги. Для вас це найсприятливіший період. Вдасться знайти підхід до оточуючих і досягти гармонії. У вашій оселі пануватиме загальне умиротворення.

Водолії. На вас чекає певний успіх у матеріальній сфері, якщо ви зумієте розробити чіткий розпорядок дій і активуєте собі на допомогу інших людей.

Риби. Цей тиждень дасть вам поштовх, який допоможе завершити давні справи. Чітке дотримання розпорядку допоможе вам діяти максимально ефективно, щоб усе встигнути.