На урочистій зустрічі в Донецькій ОДА.

Власниками квартир і будинків стали молоді жителі Костянтинівки, Краматорська, Покровська, Лимана, Мирнограда, Добропілля, Селидового, а також Добропільського, Бахмутського, Покровського, Слов’янського, Мар’їнського, Волноваського районів, Олександрівської та Черкаської ОТГ. Житло придбано за рахунок субвенції з обласного бюджету коштом міст, районів, ОТГ на умовах співфінансування 50/50.

«Донецька ОДА виконала взяті на 2019 рік зобов’язання перед сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування. Не залишаються поза увагою і дитбудинки сімейного типу: родині Андрія і Тетяни Голубевих, які виховують дев’ятьох дітей, вручили ключі від автомобіля «Форд Транзит», — повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

У 2019-му Донеччина отримала субвенцію з держбюджету в сумі 79 млн грн на виплату грошової компенсації та придбання житла для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Загалом за умов співфінансування з обласного та місцевих бюджетів за цією програмою впродовж року було придбано 120 квартир і будинків.