Овни. Ваші наполегливість і мудрість дадуть вам шанс вирішити ситуацію якнайкраще. Ви зможете побачити перші плоди своєї діяльності й порадіти успіхам.

Тельці. Цього тижня розкриється ваш творчий і діловий потенціал і ви зможете зайнятися новою діяльністю.

Близнюки. Загалом цього тижня з вами відбуватимуться лише приємні події й радісні моменти. Цей час рекомендується присвятити найріднішим людям.

Раки. У цей період на вас чекають творчий політ фантазії й різні привабливі пропозиції, які допоможуть реалізувати деякі ваші мрії.

Леви. На вас очікує спокійне проведення часу в сімейному колі. Можливо, ви вирішуватимете питання, пов’язані зі спадщиною чи розподілом сімейного бюджету.

Діви. Якщо ви, починаючи нові проекти, все попередньо обмірковуватимете, зважуватимете й відмірятимете, а потім уже діятимете, то успіх вам гарантовано.

Терези. Якщо ви вирішили взятися за нову, важливу й перспективну справу, то не варто відкладати. Цей тиждень вдалий для тих, хто звик розраховувати на свої сили.

Скорпіони. Тиждень сприятливий для всіх починань, особливо у сферах, пов’язаних з роботою і творчістю. Ви можете отримати підтримку з боку.

Стрільці. Ви зможете розкрити себе в нових сферах діяльності, показати себе з другого боку. Очікуйте покращення, насамперед матеріального.

Козероги. Події цього тижня потребуватимуть вашої наполегливості й витримки на шляху до досягнення поставленої мети, мудрого вирішення питань, які виникатимуть.

Водолії. Для вас періоди відпочинку в сімейному колі чергуватимуться з періодами, коли буде потрібно виявити терпіння й зайнятися дрібними, але важливими справами.

Риби. Ідеї, що з’явилися у вас цього тижня, будуть легкі у виконанні й принесуть успіх, тому не відкладайте їх у довгий ящик, а одразу втілюйте в життя.