Ключі від квартири одній із лікарок вручає народний депутат Валерій Давиденко. 

Нещодавно в Мені здавали чотириквартирний будинок для лікарів, а ось нині вручили ключі від шестиквартирного будинку, і знову для медиків. Квартири обладнано газовими плитами та двоконтурними котлами, сантехнікою і сталевими радіаторами опалення.

«Сьогодні справді радісна подія, — зазначив під час виступу на врученні ключів від квартир генеральний директор підприємства «Менська центральна районна лікарня» Григорій Разнован. — Цей будинок — грандіозний проект, так само як і встановлення в нашій лікарні сучасного комп’ютерного томографа. І ці проекти вдалося реалізувати завдяки спільній злагодженій роботі народного депутата Валерія Давиденка та очільників району».

«Будівництво шестиквартирного житлового будинку є одним із проектів, які реалізуються на території району за рахунок коштів Фонду регіонального розвитку, — каже начальник фінансового управління Менської райдержадміністрації Оксана Булавка. — Реалізація стала можлива після перемоги проекту на всеукраїнському конкурсі».

Цілий рік пішло на погодження умов, зате саме будівництво рухалося надзвичайно швидко:  другого жовтня підприємство «УкрСіверБуд» почало закладати фундамент, а вже наприкінці року будинок було зведено. Вартість будівництва становить майже п’ять мільйонів гривень. У ньому дві однокімнатні, дві двокімнатні та дві трикімнатні квартири. Щасливими їх власниками стали лікарі-терапевти Марина Халус та Ірина Колесник, анестезіолог Оксана Поліщук, хірург Юлія Неженцева та завідувачка відділення анестезіології — інтенсивної терапії Оксана Наумова. Одна квартира ще чекає на лікаря-власника.

Чернігівська область.

Фото надано Менською районною державною адміністрацією.