Весь той скарб (на знімку) вони передали представникам найавторитетнішої волонтерської громадської організації обласного центру «Команда небайдужих».

Останні постійно відправляють гуманітарні вантажі нашим воїнам, а також мешканцям Донбасу, передовсім наймолодшим, які опинилися в зоні проведення АТО (ООС), ще з 2014 року. Волонтери переконані: їхніх давніх друзів, знайомих із прифронтової зони неабияк потішить ще один вияв доброчинності й уваги до них з боку юних полтавців. Тим паче, що учні школи-інтернату № 1 у рамках акції «Добрі справи», яка триває в цьому закладі вже понад два роки, зібрали справді потрібні й корисні речі — книжки, канцелярське приладдя для навчання, м’які іграшки, настільні ігри тощо.

З адресатами для отримання того добра в «Команді небайдужих» уже визначилися. За словами однієї з її фундаторок Наталії Гранчак, певну частину «гуманітарки» надійні помічники волонтерів відвезуть у Сєвєродонецьк для тамтешніх дітей з особливими освітніми потребами. Іншу її частину доправлять в одне з сіл поблизу міста Золоте. Там живе давня знайома полтавців — активістка, котра опікується місцевими дітьми, виховує їх у патріотичному дусі. Тож згадані подарунки для них із Полтави, особливо україномовні книжки, поза сумнівом, стануть у пригоді. Водночас пані Наталія подякувала за небайдужість понад 300 учням школи-інтернату № 1, які долучилися до цієї благородної справи.

Фото з сайту «UA: Полтава».