Перший заступник голови найбільшої парламентської фракції, глава партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко спільно з керівником Харківської обласної організації партії Павлом Сушком відвідали місто Лозова на Харківщині. 

Під час поїздки вони зустрілися з міським головою, а також з ініціативною групою партійного осередку. Однодумці підтримали кандидатуру Вікторії Алєксєйчук від одномандатного виборчого округу № 179 на проміжних виборах, які відбудуться 15 березня, і висловили готовність змінювати країну разом, повідомляється на сторінці «Слуги народу».

Водночас Олександр Корнієнко та Павло Сушко ознайомилися з проблемами міста. А вони, власне, схожі на проблеми кожного невеличкого населеного пункту: ЖКГ, розвиток підприємництва, робочі місця. «Цікаве місто з багатою історією, яке переживає свої не найкращі часи. Як і в багатьох українських містах із населенням до 100 тисяч, тут є велике містоутворювальне підприємство — «Лозівський ковальсько-механічний завод», — яке, на жаль, перебуває в майже збанкрутілому стані, — зауважив Олександр Корнієнко в рамках візиту. — Молодь виїжджає з міста у пошуках кращого життя. Місто має велику інфраструктурну проблему — сумнозвісний лозівський водогін, що нині в аварійному стані. Але ми вирішимо всі питання, працюючи разом». Представники політичної партії «Слуга народу» ставлять собі за мету розробити чітку регіональну стратегію, а відтак своїми основними завданнями визначають «роботу над законодавчою базою» і «допомогу людям будувати нове життя по всій країні».