Рубіжанське хімічне науково-виробниче підприємство «Зоря» на Луганщині уклало угоду про довгострокову співпрацю з американською компанією на поставку вибухових речовин промислового призначення. Після успішного узгодження документів український завод отримав необхідні дозволи і нині готується здійснити перші поставки продукції. Її планують надіслати вже у першому півріччі 2020-го.

Відвідавши підприємство на початку року, представники американської компанії побували на його виробничих потужностях і високо оцінили якість та ефективність застосування продукту хімзаводу. Результатом візиту стало обговорення питання взаємного співробітництва і його подальший перспективний розвиток.

Коментуючи цей успіх, гендиректор підприємства Олександр Чернецов відзначає, що світова конкуренція з кожним роком зростає, тому довгострокове співробітництво з новими партнерами — важлива подія для підприємства. «Укладення контракту стало можливим завдяки бездоганній діловій репутації НВП «Зоря», високій якості продукції, а також детально відпрацьованій логістиці, — наголошує він. — Українська продукція, яка поставлятиметься в США, характеризується високою ефективністю, безпекою та екологічністю. Її якість підтверджена наявністю міжнародних сертифікатів відповідності».