Модернізації харчоблока в цьому навчальному закладі чекали давно. Адже його стан не забезпечував належної якості та відповідного рівня безпеки харчування дітей. Проект оновлення почали реалізовувати минулого року, у цьому — продовжили.

Завдяки системному осучасненню тут з’явився навіть овочевий цех, якого раніше не було. У приміщенні харчоблока облаштували потужну вентиляційну систему, встановили нові електроплиту, холодильник і морозильну камеру, мийки тощо. Особливого комфорту кімнаті для прийому їжі додали нові меблі та сучасний дизайн із кольоровими стільцями й такою само стелею (на знімку). Тепер на тлі згаданої різнобарвної стелі учні почали робити селфі та викладати їх на своїх сторінках у соцмережах із гордістю за власну школу. Такі світлини можна вважати своєрідним знаком якості для проекту.

Тепер, за словами міського голови Лохвиці Віктора Радька, фахівці розробляють проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт харчоблока гімназії № 1. На черзі — оновлення їдальні й у школі № 3.

Фото з сайту Лохвицької міськради.