Господнє благословення пролунало від священиків Василя Кугутяка та Миколи Дем’янчука. Привітав педагогічний колектив, школярів та батьків народний депутат України Зіновій Андрійович (на знімку третій праворуч), колишній міський голова Надвірної.

«Школа — це світ, у якому ми живемо, місце, що стало рідним, своїм. Зі стін цієї альма-матер вийшло чимало хороших, сформованих, досвідчених особистостей, які знайшли своє місце в суспільстві. Низько вклоняюся учителям: нам є ким пишатися. Дякую за високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток освіти міста, за тепло та знання, які віддаєте дітям», — наголосив у вітальному слові Зіновій Андрійович.

Перший заступник міського голови Олег Йосипенко подякував освітянам за невтомну працю, наполегливість та відданість професії. Особливі слова подяки — директору школи Петру Маланюку за професіоналізм та вагомий внесок у розвиток навчального закладу. Лунали вітання від голови Надвірнянської райради Івана Гурмака, директорів міських шкіл, педагогів-ветеранів та випускників, депутатів міськради.

«На початку минулого століття тут була шестирічна школа для дівчат, у 1929 році — відкрито новий заклад. У 1939-му тут діяла українська неповна середня школа № 2, а з 1944-го й понині школа стає № 1 зі статусом середньої. Нині Надвірнянська ЗОШ № 1 упевнено крокує в перших рядах кращих освітніх закладів міста», — наголосив Петро Маланюк.

Івано-Франківська область.

Фото прес-служби Зіновія Андрійовича.