Його представники спільно з працівниками апарату Верховної Ради України опрацювали питання логістики, інформаційного супроводу та технічного оснащення, протокольні питання тощо.

«Парламентська асамблея НАТО — надзвичайно важливий захід не лише для Верховної Ради, а й України. 22—25 травня заплановано низку заходів. Наразі вирішуємо всі організаційні питання для проведення події на найвищому рівні», — зазначив Керівник апарату Верховної Ради України Вячеслав Штучний.

Під час підсумкової зустрічі сторони обговорили стан підготовки до проведення 22—25 травня 2020 року Парламентської асамблеї 
НАТО в Києві.

Довідково

Уперше сесія Парламентської асамблеї НАТО відбуватиметься в Україні. Це консультативний міжпарламентський орган, на якому парламентарії країн—членів Альянсу та країн-партнерів зустрічаються для розгляду важливих питань.

У Парламентській асамблеї НАТО Україна представлена Постійною делегацією Верховної Ради України з травня 1992 року та має статус асоційованого члена. Члени Постійної делегації Верховної Ради України щороку беруть участь у сесіях ПА НАТО, які, як правило, відбуваються навесні та восени.

25 квітня 2019 року Верховна Рада України ухвалила постанову «Про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору», яка передбачає утворення Організаційного комітету з підготовки та проведення сесії.

Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.