Народний депутат Святослав Вакарчук уже не очолює партію «Голос». Про це парламентарій повідомив у відеозверненні, оприлюдненому на сайті політсили. Новим головою «Голосу» стала парламентарка Кіра Рудик (заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань цифрової трансформації). Таке рішення ухвалили на з’їзді партії.

«Влада під виглядом нових облич насправді протягує старі. А ми своїм прикладом демонструємо протилежне: ми приводимо до лідерських позицій і в партії, і в парламенті нових професійних людей. Саме тому «Голос» обрав новим головою найкращого управлінця з нашої команди Кіру Рудик», — пояснив зміни в партійному керівництві Святослав Вакарчук. «Моя місія — і надалі приводити в політику нових чесних професійних людей із власним баченням», — зазначив парламентарій і додав, що Кіра Рудик уособлює собою сучасність. І цю сучасність вона привнесе в роботу партії разом з неоціненним досвідом управління великими командами. Сам Святослав Вакарчук поділився, що продовжить розбудовувати політсилу як її лідер.

— Сьогодні нам потрібно розбудовувати партію і готуватися до місцевих виборів, — пояснила вибір «Голосу» і Кіра Рудик. — Необхідно протистояти абсолютно диким змінам в нашій країні, а для цього — об’єднувати навколо себе адекватних людей. І я це робитиму.