Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, усі обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід»: неподалік Водяного — з 82-міліметрових мінометів — 5 мін; поблизу Павлополя — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; в районі населеного пункту Березове — зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберних кулеметів.

«Підрозділи Об’єднаних сил застосували чергові вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь. Втрат серед наших військових унаслідок ворожих обстрілів не було, — зазначили в штабі.

Як повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби, пропуск через лінію розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі тимчасово припинений через загрозу поширення коронавірусу. «Людям можуть дозволити перетнути лінію розмежування у виняткових випадках, за наявності критично важливих життєвих обставин та відповідних підтверджувальних документів», — зазначили у відомстві.