Генеральний директор компанії Вадим Геращенко (на знімку) розповідає, що в зв’язку з масовим попитом на дезінфікуючі та антисептичні засоби на сьогодні їх неможливо придбати в аптеці чи магазині. Ціни в Інтернеті на засоби індивідуального захисту підскочили в захмарну кількість разів.

На виділені кошти компанія виготовила 5 тис. антисептичних гігієнічних гелів для рук, які будуть доставлені до ФАПів та амбулаторій різних сіл Київської області. Частина з них піде особисто людям, які опинилися в складній життєвій ситуації у зв’язку з карантином. Ще частина — особам, які мають найбільший ризик заразитися вірусом.

Перші партії антисептиків уже було відвезено до сіл Гаврилівка, Синяк, Демидів, Тарасівщина, Воронківка, Луб’янка, Мироцьке, Блиставиця. Першочергові засоби гігієни були відправлені й до відділення швидкої допомоги в Гостомелі. Ще 1500 антисептичних гігієнічних гелів доставлені на адресну допомогу людям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Інша частина також піде на потреби сіл області.

«Хтось сказав, що навіть у лиха є позитивний бік — ніщо не зрівняється зі здатністю об’єднуватися під час лиха. Нині ми повинні об’єднатися, щоб разом протистояти серйозній загрозі. Тому я закликаю всіх небайдужих підприємців приєднатися до ініціативи допомоги своїй країні в зв’язку з наближенням вірусної епідемії. Разом ми зможемо стійко подолати цю небезпеку!» — звернувся до інших підприємців Вадим Геращенко.

Варто зазначити, що Фармацевтичний науково-дослідний центр «Альянс краси» протягом багатьох років є прикладом соціально відповідального підприємства. Компанія постійно здійснює активну соціальну допомогу у Вишгородському районі Київської області, де розташовано підприємство.