Подружжя Світлана і Володимир Чайки, що є співвласниками фермерського господарства «Млинівська Чайка» у Млинівському районі на Рівненщині, місцеві мешканці вже звикли бачити серед благодійників. Вони активно допомагали, чим могли, нашим бійцям на сході, а нині, коли нависла загроза епідемії, першими в районі показали приклад благодійної допомоги у боротьбі з коронавірусом — переказали 50 тисяч гривень на благодійний рахунок Млинівської ЦРЛ для придбання апарата штучної вентиляції легень.

А ось приватне підприємство «Деметра», за словами голови Млинівської РДА Дениса Біцюка, готове надати для медзакладу кисень медичний, решта керівників підприємств, зваживши свої фінансові можливості, зроблять такі внески у понеділок. Керівник району попросив розмістити на нашому інформаційному ресурсі реквізити медзакладу для перерахування коштів благодійниками і запевнив, що за використанням кожної благодійної гривні стежитиме і доповідатиме громадськості незалежна наглядова рада.

Реквізити: КНП «Млинівська ЦРЛ», р/р UA233333910000026008054727176 в КБ «ПриватБанк», код ЄДРПОУ 01999879. Призначення — благодійний внесок на боротьбу з коронавірусом.

Рівне.