Виконували його за кошти міського бюджету.

Масштабні ремонтні роботи у згаданому відділенні медзакладу, який зазвичай називають водолікарнею, почали минулого року. Цілковите оновлення душового блока поєднали з повною заміною там водогінних і каналізаційних мереж та системи вентиляції приміщення, встановленням двох підкачувальних насосів.

Не менш важливою складовою оновлення відділення, в якому капітальні ремонти не проводилися фактично з часу введення медзакладу в експлуатацію 1974 року, стала заміна застарілого обладнання. Те, що тільки-но встановили, за свідченням фахівців, має значно ширший функціонал. Скажімо, з’явилася мож-ливість регулювати тиск і температуру води протягом усієї процедури. А отже, ефективніше лікувати й оздоровлювати земляків, розширювати спектр фізіотерапевтичних і бальнеологічних послуг, які їм надаються.

Зрештою, в душовому блоці стало справді ошатно, затишно та зручно і для персоналу (на знімку), і для пацієнтів, які вже встигли переконатися в перевагах тих новацій. Водночас, за словами міського голови Кременчука Віталія Малецького, капітальні ремонти в цій лікарні триватимуть і надалі. Зокрема, наступного року тут планують так само оновити ванний комплекс.

Полтавська область.

Фото з сайту Кременчуцької міськради.