Овни. Планети сприятимуть вдалим збігам обставин. Ви зможете поліпшити своє становище в професійній сфері.

Тельці. Тиждень передвіщає вам багато приємних несподіванок. Завдяки діловим партнерам і вашому мистецтву вести переговори вдало вирішаться фінансові питання.

Близнюки. Для вас цей період буде насичений цікавими подіями. Роботи може бути багато, але ви з нею впораєтеся. Навчіться вибачати помилки й упевнено йдіть уперед.

Раки. Ваші справи йтимуть якнайкраще. Із грішми повний порядок. Але великі покупки все-таки робіть разом із близькими, щоб не витратитися на непотрібні речі.

Леви. Вам слід взяти на себе відповідальність за свої рішення. Не бійтеся пробувати щось нове й перспективне. Прислухайтеся до думки рідних.

Діви. Вас очікує знайомство із цікавими людьми. На роботі будьте ініціативними й винахідливими, виявлену старанність заохотять морально або матеріально.

Терези. Тиждень обіцяє вам багато приємних сюрпризів. Ви зможете досягти бажаних результатів, доклавши мінімум зусиль.

Скорпіони. Для вас спілкування із близькими буде в радість, а кохана людина здивує шляхетним учинком.

Стрільці. Удержати бажану удачу цього тижня ви зможете за допомогою оптимізму й ділової хватки. В особистих питаннях слухайте не тільки своє серце, а й розум.

Козероги. Ваша інтуїція надзвичайно загостриться. Дивіться на те, що відбувається, з оптимізмом.

Водолії. Вдалий період для професійного зростання й саморозвитку — підійдуть онлайн-курси й тренінги, а також розвиваючі книжки.

Риби. Для вас ці весняні дні будуть овіяні романтикою. Уміння радіти життю й приплив ентузіазму допоможуть ефективно справлятися з робочими обов’язками.