Підкомітет з питань банківської діяльності Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики розглянув порядок обговорення під час пленарного засідання парламенту законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності (№ 2571-д). Про це повідомив перший заступник голови комітету Ярослав Железняк.

«Розглядали лише порядок обговорення законопроекту. Вирішили, що 16 тисяч 585 поправок (останні дані за зведеною таблицею) не має сенсу розглядати окремо, адже багато з них суперечать одна одній, — повідомив парламентарій на своїй сторінці у Фейсбуці. — Тому згідно з Регламентом будемо виносити на розгляд окремі абзаци законопроекту (таких 63) та голосувати за них. За попередніми підрахунками, така процедура може тривати 21 годину».

Ярослав Железняк також поінформував, що засідання Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, на якому має бути ухвалене рішення комітету щодо законопроекту № 2571-д, заплановане на вівторок, 21 квітня, о 10-й годині в режимі відеоконференції.

Вл. інф.