На знімку: заміна водовідвідних труб.

Тривають ремонтно-будівельні роботи на автодорозі державного значення Р-62 Криворівня — Чернівці в межах Івано-Франківської області. Працівники ТОВ «ПБС» влаштовують підпірні стінки, здійснюють розширення проїзної частини автошляху в селі Рівня Верховинського району. Для цього довелося перенести високовольтну лінію та замінити водовідвідні труби.

На цій ділянці дороги за проектом здійснюється капітальний ремонт, із посиленням дорожнього одягу, влаштуванням двох шарів асфальтобетону. Контроль за всіма етапами робіт здійснюють фахівці Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Авторський нагляд — Івано-Франківський відділ комплексного проектування ДП «Укрдіпродор». Технагляд — ТОВ «Незалежна інжинірингова компанія» та ДП «Дорожній контроль якості».

Ремонт дороги Р-62 відбувається в рамках реалізації державної програми «Велике будівництво». Так само на Івано-Франківщині ремонтують дорогу Р-24 Татарів — Кам’янець-Подільський у Верховинському районі та зводять міст через Дністер у Калуському районі. Всі роботи здійснюються із дотриманням належних карантинних заходів.

Фото прес-служби ТОВ «ПБС».