Про це він розповів під час брифінгу, який відбувся після позачергового засідання. Він також поінформував: народні депутати вирішили: щотижня за ініціативою парламенту збиратимуться ідеї від представників усіх фракцій та груп та розглядатимуться ті законопроекти, які різні політичні сили вважають невідкладними. До завершення карантину це робитиметься у форматі позачергових сесій. Окрім того, засідання може скликати також і Президент, якщо вважатиме, що якесь питання потребує термінового розгляду, наголосив парламентарій.

Водночас, Д. Арахамія не відкинув припущення журналістів про те, що уряд вже незабаром може ініціювати оновлення своєї програми дій, а також ініціювати кадрові призначення на вакантні посади. Він також наголосив на тому, що голосів для призначення Михаїла Саакашвілі на посаду віце-прем'єр-міністра в парламенті достатньо. Однак унаслідок тривалих консультацій із Президентом знайдено новий формат співпраці з М. Саакашвілі у контексті втілення реформ. "Це буде нова посада, але більше сказати про це не можу нічого, бо це стосується Президента, – зауважив Д. Арахамія. – Нехай це залишається інтригою. М. Саакашвілі був ньюзмейкером кілька днів, нехай побуде ще. У нас голоси є. І якщо зараз визначать, що його треба призначати віце-прем'єром, ми маємо достатнього голосів, щоб це рішення ухвалити".

Д. Арахамія висловив свою особисту думку з приводу того, що його колегу по фракції Миколу Тищенка необхідно покарати згідно із законом за те, що його ресторани працювали під час карантину. Утім, на засіданні фракції це питання не обговорювали, наголосив народний депутат. "Вважаю, він має сплатити те, що треба сплатити, – сказав очільник фракції "Слуга народу". – Вважаю, що політично він має нести подвійну відповідальність, у тому числі, можливо, й у подвійному розмірі сплатити всі стягнення".

Прокоментував Д. Арахамія і можливу відставку очільника уряду. Нині Кабмін працює дуже багато і навіть у вихідні ухвалює рішення, які допоможуть вийти країні з кризи, наголосив він. А тому, за його словами, відставки Прем'єр-міністра очікувати не варто.