Під час вручення пожежникам нового обмундирування.

Фото з сайту Хорольської РДА.

Потреба в такому оновленні спецодягу виникла, коли бійці розквартированого у Хоролі підрозділу ДСНС повернулися додому після гасіння лісових пожеж у зоні відчуження поблизу Чорнобиля.

Про масштаби тих загорянь і складнощі завдань, які доводилося виконувати там нашим пожежникам, чули, здається, всі. Та мало хто замислювався, чи зручно й безпечно їм знову надягати обмундирування, що пройшло «вогонь і воду» Чорнобильської зони...

Тож за ініціативою районної влади та земляків-педагогів за благодійні кошти громадського об’єднання «Асоціації керівників навчальних закладів Хорольщини» були придбані згадані костюми, шоломи та взуття. До речі, вартість одного комплекту становить майже вісім тисяч гривень. Але в цьому разі ціна, як то кажуть, відповідає якості.

Передаючи придбане вогнеборцям, педагоги подякували їм за самовіддану службу. Водночас начальник районного сектору Головного управління ДСНС в області Віктор Галкін висловив слова щирої вдячності за реальну допомогу та дієву підтримку пожежників усій педагогічній громаді Хорольщини.