Днями заступниця директора з наукової роботи обласної бібліотеки для дітей Лариса Мозгова отримала сертифікат про підвищення кваліфікації з курсу «Хмарні технології у дистанційному навчанні в умовах карантину», виданий Державним університетом «Житомирська політехніка».

«Я люблю навчатись і підписана на велику кількість сайтів, розсилок у соціальних мережах, які пропонують різноманітні види тренінгів, семінарів, лекцій чи вебінарів. Є і платні, і безплатні. Цікаво, що з перших днів карантину кількість пропозицій різко збільшилася. Обрала те, що, на мою думку, було б корисним у подальшій роботі. Під час навчання я комунікувала зі своєю кураторкою, а також зі студентами, які були на декілька позицій вище за мене та нижче в списку. Ми отримували щодня лекції в електронному вигляді та практичне завдання, яке потрібно було зробити до кінця дня. Навчання тривало п’ять днів. Отримані навички я використаю в роботі з бібліотекарями області. До речі, ми з колегами вже практикуємо наради в онлайн-режимі», — розповіла Лариса Мозгова.

До слова, бібліотека має свій сайт, де розміщено багато різноманітної інформації, яка стане в пригоді дітям та їхнім батькам для підготовки до занять чи дозвілля під час карантину.

Житомир.