Сучасний джип-всюдихід отримав батальйон «Айдар» на Різдвяні свята від народного депутата Станіслава Березкіна.

Як розповів представник батальйону, з народним обранцем військові познайомилися ще влітку. Тоді він запропонував звертатися за будь якої нагальної потреби. Така потреба виникла нещодавно — при військовій частині сформували оперативну групу, яку необхідно було доукомплектувати машиною швидкого реагування. Бійці звернулися до народного депутата і за кілька днів той придбав автомобіль належного класу.

Уже сьомого січня воїни «Айдару» вирушили автомобілем в Луганську область, де Land Rover допомагатиме їм нести службу та виконувати важливі бойові завдання.

Разом із вітаннями з Різдвяними святами та побажаннями повернутися до своїх родин живими і здоровими народний депутат передав військовим солодкі подарунки.

Благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір» від самого початку антитерористичної операції на сході постійно підтримує військових, передає техніку, продукти харчування, обмундирування. Зокрема, як повідомив голова благодійного фонду Андрій Малик, три автомобілі — два джипи та один мікроавтобус — народний депутат передав Кірово-

градському третьому окремому полку спеціального призначення.

Кіровоград.

На знімку: Андрій Малик передає ключі від автомобіля представнику 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар».

Фото надано благодійним фондом.