На знімку: під час поїздки до Коростеня.

Під час зустрічі з міським головою Володимиром Москаленком парламентарій зупинився на актуальних нині питаннях адміністративно-територіального устрою, формування ОТГ, об’єднання районів Житомирщини. Позиція очільника міста — максимальне врахування інтересів громад.

Також Андрій Пузійчук та Володимир Москаленко відвідали й центральну міську лікарню, де зупинились детально на питаннях завершення медичної реформи в країні, які турбують і медиків, і чиновників.

Генеральний директор Коростенської центральної міської лікарні Микола Ходаківський розповів гостям, що ситуація у місті з коронавірусом хоч і ускладнена, але цілком контрольована. Нині у медзакладі перебуває сім хворих на COVID-19, 32 пацієнти вже вилікувалися.

Гості передали медикам Коростеня засоби захисту, щоб їх підтримати. Вони, в свою чергу, як і колеги по всій Україні, поскаржились, що ще не отримали обіцяних урядом 300-відсоткових надбавок.

Наприкінці зустрічі Андрій Пузійчук щиро подякував Володимиру Москаленку за змістовну розмову та його багаторічну віддану працю на благо не тільки міста, а й усієї Коростенщини. Адже це сьогодні потужний поліський край, який впевнено розвивається. Володимир Васильович запросив депутата приєднатися до знаменитого Міжнародного фестивалю деруна в Коростені, якщо його проведення, звісно, дозволить епідеміологічна ситуація в країні та області.

— Я впевнений, що до фестивалю неодмінно навідаюся до Коростеня ще не раз, бо намітили багато спільних планів і завдань, — наголосив Андрій Пузійчук.

Фото зі сторінки у Фейсбуці Андрія Пузійчука.