Зокрема, народні депутати від «Європейської солідарності» Микола Княжицький та Володимир В’ятрович разом з іншими партійцями та за підтримки Фонду Порошенка передали захисні костюми та пульсоксиметри лікарям Прикарпаття.

Нині гуманітарну допомогу, яку протягом вихідних пакували у відкритому офісі «ЄС», а це загалом 6 тисяч 500 коробок, доставляють тим, хто залишив прохання про підтримку. «Так, це наша сила: небайдужість, солідарність, дієвість, невтомність», — наголосила народний депутат Софія Федина.

Не стоять осторонь і партійні осередки на місцях. Так, волонтерський штаб «Слуги народу» на Хмельниччині передав набори з найнеобхіднішими продуктами харчування громадським організаціям, які опікуються людьми з інвалідністю. Серед них і Хмельницьке обласне товариство Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» та Хмельницька обласна організація Українського товариства сліпих.

Власне, волонтерський штаб «Слуги народу» було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи.

Працівники волонтерського штабу розуміють, наскільки сьогодні важко соціально вразливим верствам населення, тому, незважаючи на послаблення карантину, згортати свою діяльність не планують.

Тим часом Нікопольська міська організація ВО «Батьківщина» продовжує всіляко підтримувати земляків. Приміром, днями «батьківщинівці» безплатно роздавали захисні маски городянам.

«Пом’якшення карантину жодним чином не повинно стати приводом для того, щоб ми почали розслаблятися. Пандемія нікуди ще не зникла. Ми вирішили продовжити роботу, яку постійно вели із самого початку карантинних заходів», — зазначила лідер партійців Нікополя Олександра Сотула.

Окрім безплатної роздачі захисних масок, «батьківщинівці» також забезпечують продуктовими наборами, засобами особистої гігієни малозахищені категорії населення, повідомляє прес-служба партії. До цієї роботи разом із партійцями долучилися громадські активісти, підприємці та працівники Нікопольського заводу феросплавів — одного з найбільших у світі виробників цього виду металургійної продукції.

Вл. інф.