Волонтери всеукраїнської благодійної організації «Волонтерське об’єднання «Крила» за сприяння народного депутата України Дениса Дзензерського, а також проект «Повіримо в чудо» і ГО «Спортивно-оздоровчий центр реабілітації дітей-інвалідів СВІТОЧ» привітали вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей і молоді з функціональними обмеженнями Дарницького району Києва з Новим роком і Різдвом.

«Із задоволенням підтримав цю акцію. Адже для дітей новорічні свята — це час сюрпризів і подарунків. І дуже важливо приділяти увагу всім дітям, передусім це стосується малорухомих дітей з особливими потребами», — каже Денис Дзензерський.

Волонтери об’їхали 40 будинків, у яких мешкають маломобільні вихованці ЦСПРДМФО, і вручили кожній дитині новорічний подарунок.  «Крім тих позитивних емоцій, які ми подарували дітям і їхнім батькам, це чудова можливість на власні очі побачити ті потреби, з якими зустрічаються родини, де ростуть діти-інваліди, перейнятися цими проблемами. Надалі, виходячи з першочергових потреб таких родин, ми зможемо цілеспрямовано планувати наші благодійні проекти», — зазначила голова правління ВБО «ВО «Крила» Ярослава Токар.

Для багатьох дітей це можливість поспілкуватися з іншими людьми, розповісти про свої мрії, а для батьків приємні враження, що про їхніх дітей хтось пам’ятає, крім них. 

А з 6 по 8 січня 2014 року завдяки народному депутату діти з особливими потребами відвідали Головну ялинку країни, що проходить у Національному палаці мистецтв «Україна» у столиці (на знімку).

Фото прес-служби депутата.