А сьогодні у Радивилові потішили молодь тим, що тут, у міському парку, став до ладу мультифункціональний майданчик зі штучним покриттям (на знімку). Він обійшовся у два  мільйони гривень, але ця сума профінансована — 50 на 50 відсотків — з державного та місцевого бюджетів.

— Цей спортивний об’єкт добротний. Саме так ми все стараємось будувати, а особливо для молоді, — каже голова Радивилівської ОТГ Микола Карапетян (на знімку). — Завдяки унікальному антитравматичному настилу, спеціалізованій розмітці, необхідному спорядженню, цей майданчик може використовуватися одразу для шести ігрових видів спорту, таких як баскетбол, волейбол, міні-футбол, теніс, гандбол, бадмінтон. Ще однією унікальною особливістю нового спортивного майданчика є його поліуретанове покриття. Така поверхня має значно довший термін експлуатації, бо стійка до атмосферних впливів, знижує ризик отримання травм. Ми хочемо, щоб молодь займалася спортом, розвивалася, вела здоровий спосіб життя, щоб вільний час проводила на спортивних майданчиках, а не у підворіттях.

Першими випробували на міцність сучасний майданчик вихованці футбольної секції Радивилівської дитячо-юнацької спортивної школи та команда християнського футбольного клубу «Тріумф», які зіграли товариський матч.

Як повідомили у Рівненській ОДА, крім Радивилова, будівництво або реконструкція подібних мультифункціональних майданчиків передбачені у Дубно, Вараші, Рівному, Крупецькій і Шпанівській ОТГ.

Фото надані ОТГ.